Referenser

Många vill så klart dubbelkolla så att deras utvalda konstnärer verkligen kan måla det de utgör sig att kunna. Det är inga problem för mig, tvärtom tycker jag att det är bra att man gör detta så man verkligen är säker på vad man får. Mina kunder har rakt igenom varit nöjda med min service skulle jag säga, ibland får man ta till sig kritik och ändra på vissa saker men så är det egentligen på alla arbetsplatser världen över. Kunder gillar flexibilitet.

Ni kommer hitta flertalet referenser här på sidan, och om ni vill ha referenser till vissa typer av konstverk så går det bra att fråga mig så kan jag lista dessa kunder. Företag och privatpersoner som jag på daglig basis har kontakt med angående min konst är följande:

MediaMarkt

Olle Petterson (rektor)

Axelssons Bussresor

Adam Granath (pastor)

Petri Smaráson (barndomsvän)

Som jag tidigare nämnde så finns det ännu fler referenser att tillgå, och kontaktar ni mig så kommer jag kunna fixa ihop dessa på nolltid. Jag har även en pågående garanti som innebär att om en av mina kunder faktiskt ger mig ett dåligt omdöme så får du själv 50 % rabatt på den tavla du söker. Detta är uppskattat men faktiskt ett erbjudande som hittills aldrig blivit använt!