Kontakta mig

Det finns många olika sätt att kontakta mig på, men jag föredrar så klart att ni skriver till mig här på sidan. Det borde finnas ett kontaktformulär som jag kollar åtminstone en gång per dag, vilket kan vara bra så du har tid att förbereda och formulera ditt mail och detsamma gäller så klart för mig själv.

Om det är någonting akut som du behöver kontakta mig om så går det bra att lägga till mig på Facebook, mitt hela namn är Mika Lethosalo Järvenpää. Mitt telefonnummer hittar du längst ner på sidan om det är så att jag inte svarar snabbt nog.

Mitt kontor ligger mitt i centrala Jönköping och hit kommer oftast studenterna i staden som vill måla av sin flickvän, eftersom att deras förhållande kommer att ”hålla för alltid”. Några månader senare kommer dessa killar oftast tillbaka och ber om pengarna tillbaka, eftersom att tjejen har stuckit med någon lite snyggare kille. Jag håller till på kontoret varje dag mellan 10:00-14:00, här kan du direkt framföra dina önskemål samt gå igenom mitt galleri om du sett en specifik tavla i mitt galleri som du är intresserad av.